nautige veel viimaseid tunde mu vana blogi!

Juba eile õhtul oli soov teha uus wordpress, või muuta lihtsalt nimi ära ning jätta see üldse  saladuskatte alla. Sellega ma suudaks vältida niipalju,et need, kes käivad mu blogi lugemas ainult selleks ,et intriige punuda,ei saaks enam seda lehte nii naljalt külastada. Sest mul on ausalt sellest kõrini. Kõrini sellest negatiivusest ja sita keeramisest. Kui midagi on, õelge otse, aga ärge rääkige seda juttu veel kolmandatele isikutele. Ilmselt pole see teie ega ka kellegi teise asi, mida mina oma blogisse kirjutan.

Ma olen kirjutanud blogi tegelikult juba 2007ndast aastast, mul on olnud rohkem kui üks blogi, aga kunagi ei ole tekkinud mingeid tühiseid intriige. Ma tahan seda aega tagasi, kus kõik on rõõmsad ja elu tundub ilus olevat ning asjad olid palju lihtsamad.

Tänase päeva jooksul,mõtlen välja uue aadressi, mida te te võite minu käest küsida, aga ilmselt ma kõikidele seda siiski ei avalikusta. Nagu õeldakse-küsija suu pihta ei lööda!

 

 

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga