taaskasutus

Täna oli lõpuks see päev, kui saime endale uued kallikesed. Ma olin aastaid otsinud venekaid,kui leidsingi,müüdi neid hirmkallilt. Seega ma jäin panustama taaskasutus gruppidele.Üleeelmine aasta küsisin Tartu Taaskasutus grupist, vastuseid ei tulnud,minu kuulutuse alla ilmnesid kommentaarid, kes sammuti otsivaid venekaid. See aasta, umbes nädal aega tagasi, lisasin küsimuse Võrumaa taaskastus lehele ja oh üllatust! Tunniga tuli vastus,et ühel perel on ära anda koguni kaks ratast.Mu üllatus oli suur.
Ja täna oli see päev, mil me läksime neid rattaid omale omastama.Viisime kaks karpi mune ja kott kartulit ja vsjo!
Ma armastan taaskasutust.
\"025\"

Hendriku rattast ma nii head pilti ei saanud
\"023\"

 

Muidugi on vaja uus värv peale panna ja tuhat sada asja veel, aga see on minu jaoks juba tühi asi. Sest fuck it, mul on ratas, mida olen aastaid tahtnud

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga