oo facebook, tahaks sind pikalt saata,jälle!

Ma olen korduvalt tahtnud facebooki ära kustutada.Mäletan,et ühe korra see peaaegu õnnestuski.Aga tagasi tõid mind igasugused grupid, millega olen liitunud.Taaskasutuse ja kraamiringluse grupid on põhilised, sekka tuleb üks beebigrupp ja transpordi grupid.
Ja see teeb mind nii kurvaks. Sest poleks neid gruppe, oleksin ma ammu juba facebookiga suhted lõpetanud.Ma isegi ei muretse,et sõprussuhted jääksid unarusse.Selleks on mul olemas üks eraldi märkmik,kus on mul kõik numbrid ja isegi elukohad kirjas, võin vabalt helistada või kirjutada või lausa laivi lennata!
Kui keegi leiaks mingi mooduse,kuidas saaksin gruppides edasi olla ilma facebookita, siis palun,olge nunnud ja andke mulle aegsasti teada!
Ma isegi kahetsen seda päeva, mil ma endale facebooki lõin. Sest suutsin enne seda väga kaua ilma olnud.Mäletan,kuidas kõik olid elevil ja rääkisid igal võimalusel facebookist, mind sel hetkel ei kottinud see mitte põrgmugi.
Elasin niisama, suhtlesin sõpradgea, rändasin ringi ning kaasas kandsin ma suurt märkmikku,kuhu ma kirjutasin päeva sündmuseid. See oli mu ustav sõber. Ja ma olin õnnelik.
Eks see oli minu kõige hipilikum elu periood!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga