ma kohe hüppan õnnest persega lakke.

ISSAND JUMAL, Viru folgini on jäänud kõigest kaks päeva. Samahästi võiksin ma juba rongi peale istuda ja Tapale põrutada. Nüüd olengi oma asjad nii sättinud, et reede hommikul hüppan ma esimese rongi peale, meile lähim rongijaam on umbes 30ne kilomeetri kaugusel. Ma pole kunagi seal isegi mitte käinud, ning me peame kell viis hommikul sõitma hakkama.

Tapalt edasi lähen ma häälega. Nagu pea iga aasta. Ja iga jumala aasta ma kirun ja vannun, sest Tapalt hääletamine ei ole läinud kunagi ladusalt. Üle ˇeelmine aasta seisin  seal tunde, jäin vihma kätte ning peale selle pidin ma umbes 5 kilomeetrit kõndima. Loodan,et see aasta läheb veidikene ladusamalt. Võiks ju minna.

Teate, mind  täiega hirmutab mõte sellest, et pean olema Herbertist nii kaua eemal. Kõige rohkem pole teda näinud umbes 30 tundi, ning isegi see oli minu jaoks juba piin. Kõige suurem hirm on see, et äkki ta ei mäletagi mind. Võib-olla ta ei tunnegi minust puudust? Kuigi ma tean,et see on võimatu, aga siiski. Vaene väike Herbert.

Kindlasti hakkan ka oma härrat igatsema. Nagu kombeks on.

Mulle hullult meeldivad ka viru folgi traditsioonid. Kõik kauplejad on iga aasta samas kohas, kõik on igal aastal sama. Samad emotsioonid, samad seltskonnad. Ainult artistid muutuvad. Kuid heas mõttes sama. See tekitab nii turrvalise  ja mõnusa tunde. Sama asi on mu emaga. Ta on alati müünud ühes ja samas kohas, meie telgid on olnud iga aasta samades kohtades, tal on isegi nö  iga aasta sama \” folgiseelik\”. Mida ta on kandnud algusest peale. Ei väsi ära see seelik, ei väsi ära mu kullakallis emme.

Tegelikult peangi hakkama sättima. Pean kaamera aku täis laadima, telefoni täis laadima, mp3 täis laadima, hääletamise sildid tegema, vaimu valmis panema.

Ma veel täiendan seda blogipostitust. ( loe: teen paar pilti)

Ja teile, mu sõbrad( või siis folgisõbrad), kes mu uut numbrit ei tea ning plaanite minuga ühendust võtta, siis kirjutage ja joonistage. Kas siis läbi facebooki või siis meilitsi : terje.kanarbikpeattai@gmail.com. Kuskilt leiame ikka ühenduse.

ahjaa, uue skaibi tegin ka(terjekanarbikpettai). Ma ausalt võtan hoogu,et kustutada ära oma facebook.

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga