kui söön oma sõnu!

See on nüüd see koht, kus ma pean oma sõnu sööma hakkama. Nimelt olen olnud alati geelküünte,ripsmepikenduste ja solaarimis grillkanaks muutmise vastu( põhimõtteliselt igasuguste võlts asjade vastu, nimeta ainult), aga äsja panin esimest korda elus aja kinni ühes ilusalongis, mida mulle soovitati. Sooviga paigaldada ripsmepikendused.Mitte, et mul endal poleks piisavalt. Õnneks on mind õnnistatud tumedate ripsmetega ja kulmudega. See saab olema üks huvitav tegevus, sest ma ei kujuta ette, kuidas ma suudan 2,5 tundi lihtsalt lamada. Püsimatu hing,nagu ma olen. Nagu õeldakse, ilu nõuab ohvreid!

Tulemas on veel üks muudatus. Ülehomme lähen ma esimest korda üle pika aja juuksurisse. Ma mäletan vaid seda, et ma olin tol hetkel väga noor, kui mu ema mind sinna vedas. Julgelt võin õelda, et pole 15 aastat juuksuris käinud. Alguses lõikas mul ema, aga kui ma ziletitera avastasin, hakkasin ma endale ise soenguid vormima. Siiamaani olen saanud  sellega väga hästi hakkama. Juuksuris lasen värvida oma juuksed erkpunaseks. Ma olen sellest ammu juba unistanud, aga kunagi ei viitsinud aega kinni panna.

Kulmud lasen ka korda teha.

Ma arvan,et minust on saamas üks korralik inimloom. Ja ma ole nii nii fucking põnevil. Pulmapäevaks võiks ju end teoreetiliselt veel ilusamaks teha

 

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga