igal ühel omad veidrused

Ma olen ilmselt miljon korda oma blogi välimust muutnud(Loe: ilmselt muudan veel mitu miljonit korda). Ja ma ei ole mitte kunagi rahul, alguses meeldib täiega aga pikapeale tüdinen ma sellest ikkagi ära ja ma vajan värskendust. Värskenustei vaja ma ainult blogis, Hendrik võiks teile rääkida, kui mitu miljonit korda olen ma tubades mööblit ümber paigutanud. Mitte ainult Hendrik, vaid kõik mu sõbrad, kes on meil külas käinud, kas veerikul,õnnel või siin, vastseliinas. Minu jaoks on see nagu uuenduskuur. Tegelikult ma tüdinen kiiresti ära- nii on mul ka igasuguste  teiste rutiinidega.

Me oleme ka tülitsenud päris mitu korda, just sellepärast, et ma mööblit kogu aeg ümber paigutan. Üks kord ütles ta mulle vihahoos, et ta naelutab kõik võimalikud mööbliesemed põranda külge kinni. Isegi sellest ei oleks tolku. Ma paigutaks põranda ka kuskile ümber kui see oleks reaalselt võimalik

Aga nüüd, peale pulmi, üritan ma seda vähem tegema hakata. Plaanis on soetada uued ja mahukad kapid, neid enam nii naljalt üksi ei liiguta. Kui just kuskilt mingit abiväge pole oodata. Paul Herberti toas tuleb ka veel nii palju teha. Uus tapeet ja uued kapid.Enne seda peaksime vana põranda ära lihvima!

Ps, vähemalt praegu olen ma oma uue blogi välimusega rahul.

 

 

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga