kui kirjutada ei jõua, siis pilte ikka jõuan üleslaadida!


\"kaamera

anna lapsele kätte vispel, ja tal on põnevust umbes paar minutit

\"kaamera

väike rohu\”räppar\”

\"kaameraroosa ei ole ainult \”tüdrukute\”värv

\"kaamera

siin ta on, härra ükshammas!

\"kaamerakäisin peale vihma jalutamist. Kalossid on ühed mu lemmikjalanõudest, juhul kui ma jalanõusi kannan!

\"kaameraeputaja

\"kaamerata on lihtsalt nii nii rõõmus

\"kaamera

Jõudsime ka lõpuks minu sünnkoju. Sõit oli pikk ja väsitav, aga mingis mõttes ka kosutav, just hingele.

Uhke vanaema, ent väsinud lapselaps

\"kaamera

nalja enam pole, annan pudeli kätte ja laps sööb ise.

Tegelikult on mul mingil määral kahju, et ei jõua üldse enam blogida, isegi mitte selle peale mõelda. Aeg kaob lihtsalt käest, kogu aeg on vaja midagi teha, kas tööl käia või meisterdada pulmadega seotud asju. No ulme, ma pole õieti sellega alustanud, sest aed vajas kõige enne korrastamist. Täna kavatsen end käsile võtta ja meenekotikesed valmis õmmelda, eks kunagi hiljem jõuan ka ääred ära heegeldada. Hetkel pean võtma aega enda ravimiseks, kui ka Pauli. Nimelt oleme me mõlemd haiged, mina rohkem, Paul nüüd vähem, alguses oli vastupidi.

Ja mis peamine- kutsed said valmis. Läks küll rohkem kui 30 päeva, aga valmis nad said. Ja ma olen igati rahul. Esmaspäeval panen kutsed teele!

\"kaamera

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga