Kuidas ma tervislikumalt toituma hakkasin

Ma olin juba tükk aega mõelnud, et viimane aeg on end käsile võtta ja tervislikumalt toituma hakata. Mitte et ma oleks igapäevaselt endale rämpsu suust sisse ajanud, aga ma üldiselt ei jälginud eriti, mida ma sõin.  Sõin absoluutselt kõike, mul oli suht suva.

Kuid eile õhtul  koostasin ma endale nimekirja ja hommikul läksin suure hurraaga poodi. Otsin palju rohelist kraami, erinevaid marju, juurvilju, kana ja kala. Otsustasin  ka suhkrust loobuda, aga kuna ma ei suuda seda päevapealt maha jätta, hakkasin tänasest seda vaid kohvile lisama. Piimatoodetest üritan ka tasapisi loobuda. Kohvile panen ma piima ikka, ilma selleta ei saaks ma enam kohvi juuagi:(  Teraviljadest loodan minna suure kaarega mööda. Nägemist, küpised ja koogid ning muud imetabased maiustused.

Kui nüüd üles  tunnistada, siis sai mul kopp ette sellest, kui hooletu ma oma keha vastu olnud olen.

Soovige mulle edu, sest ma tõsiselt  vajan seda. Jalutamisest on hetkel väike  paus, sest Herbertpoiss on kõrvapõletikus ja antibiootikumide ravil.

 

 

 

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga