Sissekande pealkiri puudub

Mu jalad valutavad hirmsal kombel , see on lausa kohutav. Olen täpselt pool tundi üleval olnud ja ma pole siiamaani jõudnud kohvi juua. Tegelikult kui mõelda sellele, et ma jõin eile töö juuures AINULT 2 latte tassi kohvi . Tavaliselt joon ma palju rohkem ja kui ma eile maale jõudsin, tegi mulle kohe kohvi kuid ma ei tahtnud . Mis mul öieti viga on , ah ? Isegi kohvi ei soovi.
Mõtlesin hetkeks metsa jalutama minna ja veel igale poole. Võtan oma koera kaasa , Krässu on mul 14 aastat olnud . Sama kaua kui mu üks mänguasi ,Jänku. Mille isa mulle kinkis, kunagi. Ja see olekski ainuke mälestus mu isast, fotosi on küll palju aga sellest ei piisa. See jänes on mulle kullakallis, nüüd on ta hall, oli aegu kui ta oli lumivalge. Varsti saab kümme aastat mu isa surmast.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga