sunshine

Täna on võrratult ilus ilm. Kuigi ma täna üritasin teha midagi võimatut , sain ma sellega peaaegu hakkama. Väga kiire on olnud . Ja kõik pole plaanipäraselt läinud. Üritan õhtu veel üle elada. Kui ma selle üle elan olen ma õnnelik.
Ja veel üks asi läks nihu. Millegi pärast polnud Benol ja neil bändiproovi. Või oli asi selles, et hoopis mina jõudsin sinna liiga vara kohale. Tavaliselt on Beno juba kella kolmest, täna teda polnud isegi nelja aeg. Kui mu telefon oleks korraks , oleks olnud täitsa okei ja oleks helistanud. Mikker on siiamaani katki, olen juba kuu aega plaaninud telefoni parandusse viiia , kuigi ma sinna pole jõudnud.
Enivei lippasin korraks veel pargist läbi. Nägin Katit Ja Joonas jei.

Homme tööle.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga