Meie auto perearst

Meie peres on kõige tähtsam auto olemasolu. Sest ilma autota ei tee maal midagi ja härra ei saaks tööl käia. Praegune audi on ületanud kõik meie eelmised autod. Kuigi jah, eelmisest audist tunneme vahel natukene puudust.

Minule on kõige tähtsam auto korrashoid. Mind hullult häirib kui kuskil vajab midagi vahetamist või mingi sensor annab vahel endast märku. See on nagu pinnuks silmas. Selle autoga läksin kohe oma remondimehe jutule, tegi ära diagnosti ja pani kirja paberile, mida peaks hakkama vaatama. Ma olen vist väga palju asju väljavahetanud. Kõige kallim oli vist hammasrihma, rullikute ja muude asjade vahetamine. Me oleme auto paranduse peale kulutanud sadu sadu eurosi, nüüd oleme ületanud tuhande euro piiri. Esmaspäeval lähen loodetavasti viimast korda parandusse ning peale seda on auto nii korras kui korras saab olla.  Tegelikult tahtsingi rääkida oma remondimehest. Ma ei kujuta ette, mida ma ilma temata teeksin või kas ma leiaksin kunagi veel parema remondimehe. Ma julgen selles kahelda. Esimest korda kâisin ma tema juures märtsi alguses, siis oli meil see teine audi ja vaikselt olime selle korda tegemisega alustanud. 

Mulle meeldibki see tema juures, et ta on sada prontsenti asja sees. Ta teeb niipalju diagnoste kui vaja, veendumaks, et auto on korras. Ta mitte ei paranda ainult ühte konkreetset asja, sel samal ajal vaatab ta üle kogu auto, et mis oleks vaja tulevikus korda teha. 

Ta lihtsalt on asendamatu. Aitäh sulle, Anatoli!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga